Det begynner å nærme seg den tiden d

Det begynner å nærme seg den tiden da ingen meldinger kommer gjennom, så jeg sender en liten en nå... Prøver selvfølgelig senere også. Men jeg MÅ få takke dere for et godt år! Tusen, tusen takk! Takk for støtte, smil, gleder, konserter, koselige møter, brev, klemmer, gaver, latter, inspirasjon, ...ja, TAKK!! :-) Jeg er så glad for at dere er mine venner og jeg gleder meg til å gå inn i et nytt og spennende år sammen med dere. Vi skal kjøre rally, ha korslag, gi ut plate, ...masse!:-) Gleder meg. Ønsker dere alle et velsignet godt, rikt og fredelig år. GODT NYTT ÅR!! Gode klemmer fra venke.

Tilbake

Venke Knutson (30)

Venke er artist, solstråle og gledesspreder. Her deler hun små øyeblikk av livet sitt.

 • Written by svein on Wed Dec 31 16:53 Godt nytt år Venke!!!
  Takk for at du sprer så masse glede og varme!!
  Lykke te med alt i 2009 !

  Gonyttårsklem

 • Written by Atle on Wed Dec 31 17:09 Godt Nytt År !! :D

 • Written by Bearman on Wed Dec 31 17:59 WOW! Så fine plass og fine bilder Venke :))
  Godt nytt år og takk for alt i 2008!!! :)))
  Høres ut som vi har mye å se fram til i 2009 :D
  GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN :)))

 • Written by Øystein on Wed Dec 31 19:04 Hei Venke og alle dere der ute. Godt nytt år!

 • Written by Kristine:) on Wed Dec 31 23:10 GOD NYTT ÅR til dere alle sammen:)måtte det nye åre bringe dere allt godt:)happy newyear to you al:)may 2009 bring you goodnes and happynes:)

 • Written by svein on Thu Jan 01 00:19 Godt nytt år Godtfolk!!!
  goooooooooooooooonyttårsklem

 • Written by Jan Robert on Thu Jan 01 01:56 Så utrolig mange fine nyheter på en gang da :) og bare en uke til autition. Det må jeg si blir er varm og god start på 2009. Kjempeklem og riktig godt nyttår Venke :) God Nyttår til dere andre også :) Happy New Year Dennis :)

 • Written by Jan Robert on Thu Jan 01 13:06 Har dere sett det står at Venke har blitt 31år? det var vel litt tidlig. Sikkert bare en funksjon i ipublish som følger kalenderåret :) Ellers ser det ut til å bli en strålende dag :) Klem

 • Written by Mari on Fri Jan 02 00:02 Tusen takk for et fint år :)
  Håper det neste blir enda bedre <3
  Glad vi inspirerer deg, Venke!

  Nyttårsklem <3<3

 • Written by BearMan on Fri Jan 02 10:27 Hva med å få en av dine trofaste venner og fans til å hjelpe deg litt med å holde 'orden' her inne Venke? Det er ikke så lett for deg å finne tid til å fjerne all denne smussen. Det er helt sikkert mer en en som vil være glad for å hjelpe til ;)

Legg igjen en kommentar