MMS

Gjett hva jeg gjør nå??

Tilbake

Venke Knutson (30)

Venke er artist, solstråle og gledesspreder. Her deler hun små øyeblikk av livet sitt.

 • Written by June on Thu Mar 16 15:48 Hei Venke! Håper du har det bra!! Jeg lurer på noe.. For en av mine beste venner, Wenche som jeg fortalte litt om, hun har vært på Birkeland kjempemange ganger og så skulle jeg spørre om du har vært på den badestranden som heter Berse eller noe sånnt... Har du det? Wenche sier det er kjempefint der..!! Men håper du har det kjempebra!! Du er kjempesnill!! Stor klem fra June=)

 • Written by Håvard on Sat Mar 18 00:42 Har du hørt de nye gitarkammeratene da,Venke?
  Utenom "Hallelujah" de fremførte på "Først og sist" ?

 • Written by Cathrine on Sat Mar 18 22:14 Siden jeg fikk det i retur tror jeg nok det er en gammel adresse. Det er en Oslo adresse i alle fall. Skal ikke si den her, men fant den på nettet... Det stod ikke noe viktig i brevet, så det gjør ikke så mye :) Ha en riktig god helg! :D

 • Written by Veronica on Sun Mar 19 01:05 Heisann Venke.
  Jeg synes du er utrolig flink å synge, liker godt sangen "When The Stars Go Blue" som du synger med Kurtn (er fra Bærgen selv.).. Likte faktisk sangen før deg og Kurt sang den også;) Men det er så gøy når to gode norske artister gjør en sånn fin låt sammen.

  Så deg på Topp20 konserten i fjor sommer i Bergen. Stod faktisk helt framme og du kastet ut en nøkkelring greie og en caps ting som jeg fikk tak i;) Tusen takk;);)

  Stå på videre, håper du kommer til Bergen igjen i sommer på konsert!

  Stor Klem fra Veronica

  besøk siden min www.mariafanclub.cjb.net (hehe, er veeeldig stor Maria Haukaas Storeng Fan)

 • Written by Marte on Sun Mar 19 17:44 Hei!
  Jeg har en samboer som er stort fan av deg. Tenkte jeg skulle kjøpe billetter til en konsert i 30-års gave, men jeg kan ikke finne ut når, hvor du neste gang skal ha konsert?
  Hilsen Marte

 • Written by Cathrine on Sun Mar 19 17:45 Vivian i Idol skal synge en av dine låter på fredag. Love explains It All. Kjempestilig at hun har valgt låta di da, men jeg skulle ønske hun valgte en annen en for ingen kan gjøre den bedre enn deg!

 • Written by June on Sun Mar 19 18:36 WOW!! Skal Vivian synge Love Explains It All? Stilig!! Den kan jeg spille på piano... ;) =P Det gleder jeg meg til å se!!! =D
  klem fra June

 • Written by Elisabeth on Sun Mar 19 19:44 Heisann Venke ! Jeg syns fortsatt du er helt brilliant til å synge, og elsker stemmen din. Jeg fikk tilbake musikk heftet om deg. Karakteren var 5 faktisk! Musikklæreren syntes Layouten var veldig bra, også skreiv jeg; Dette visste du kanskje ikke om Venke;

  Også skreiv jeg det jeg hadde funnet som ikke var privat, men ikke helt offentlig heller ;D Jeg syntes det gikk veldig bra. Har akkurat blitt 15 jeg faktisk! 10.03, og skal snart konfirmere meg !! ;D

  Fått meg ny side, eller kanskje du vet det allerede?
  www.X-Eliisabeth.piczo.com
  Du kunne tatt deg en titt om du ville, men det er opp til deg det:D
  Ønsker deg bare godt, og takk for hyggelig svar :D
  Klemmer fra meg <3

 • Written by Øystein on Tue Feb 28 17:32 Jeg tror du tar et bilde av deg selv...
  Riktig?

 • Written by Venke Knutson on Tue Feb 28 17:39 Vel, det er jo dels riktig. Du skal få skryt for det. Bravo, Øystein! Men jeg gjør en ting til....

 • Written by Øystein on Tue Feb 28 17:43 Jeg liker spørrekonkurranser, men denne var noe spesiell. Kan jeg få et hint?

 • Written by Cathrine on Tue Feb 28 18:15 HEI:) Du leser kommentarene våre? :p Koselig at du liker dem da. Jeg prøver meg igjen: Er det noen mulighet til å skrive til deg utenom her? Et brev f.eks?? Klem til deg=)

 • Written by Venke Knutson on Tue Feb 28 18:46 Hei Cathrine. Klart jeg leser de!! Gjør ofte det. Det er bare ikke alltid at jeg forteller om det...:) Den enkleste måten å skrive meg på er nok her. Eller skrive et brev. Ja, skjønner at det ikke er alt man har lyst til å skrive her... Så hvis du har tid og energi til brevskriving, er det kun koselig!!

 • Written by Venke Knutson on Tue Feb 28 18:49 Hei igjen, øystein. Ja, jeg vet den er vanskelig. Og så er det jo ikke alle som har anlegg for å løse gåter.... ha,ha. Skal prøve å gjøre det enklere i framtiden...

 • Written by kenneth on Tue Feb 28 19:02 Jeg tror du smiler vakkert inn i kameraet..hehe:)

 • Written by Øystein on Tue Feb 28 19:04 Hei Venke, du har nok rett i at jeg ikke er den smarteste gåteløseren på jord. Men, den der var ikke lett. Hadde jo vært veldig morsomt å vite svaret, ellers blir jeg liggende våken inatt og gruble:-). Du vil vel ikke at jeg skal forsove meg til jobben imorgen? . En annen ting jeg lurer på er om du snart skal spille i Oslo?

 • Written by Torill on Tue Feb 28 19:07 Jeg tror du vanner blomsterene dine;)

 • Written by Cathrine on Tue Feb 28 19:30 Da prøver jeg meg på å skrive et brev. Har ikke noen adresse (Eller kanskje...), men tror det skal komme frem alikevel :) Det om at du leser kommentarene var forresten mwent som svar på gåten. At du sitter å lese kommentarer her og smiler av dem eller noe :) Hehe.

 • Written by Domle on Tue Feb 28 23:46 I still remember your coffe ;)

 • Written by Maria on Wed Mar 01 13:47 Hei Venke:D
  Hadde du d fint på tur eller??:P
  ÅÅÅhh så fin bilde!!!!!!!!:D:D
  Digger deeg :) Kos deg Videre!:)
  Kos Maria

 • Written by Vegard on Wed Mar 01 16:12 Hei Venke...
  du stor koser deg;)
  hehe... ser sånn ut hvertfall;)

  koskos

 • Written by Heidi on Wed Mar 01 20:11 Hei Venke:)
  Nydelig bilde;)
  Du husker Maria du møtte 2.juledag .
  Det er bestevennen min og hun er helt GAAAL etter deg.. hehe :P
  Snakker om deg hverdag og hun rett og slett DIGGER deg over ALT:D
  men d er jo bare koeselig når hun snakker om deg.. Og Når du hadde skrevet i Gjesteboka på Fansiden hennes (www.freewebs.com/venkefan1) Var hun helt i 200!!!!!:)
  hehe.. Jeg ville bare fortelle deg d:)
  du gjør henne Utrolig glad når du skriver kometarer til henne,mail og skriver i gjesteboka hennes..:)
  Jeg syns at du synger kjempe bra jeg også;)..
  Ha en fin kveld Venke!
  Klem fra Heidi..

 • Written by christopher on Wed Mar 01 21:13 tipper at du slipper en liten promp? det er jo morsomt..

 • Written by Karen on Thu Mar 02 08:33 hei Venke!!
  jeg gjetter at du sitter og slapper av..:P
  eller kansje ikke..men uanZ..det var et pent bilde!! koselig å se at du svarer oss igjen..;) klem fra Karen=)

 • Written by stine johansen on Thu Mar 02 08:49 hei venke du er en utrolig jente det er stine i lillesand datra til jofrid du kjenner eg ikke sant:) :) =)

 • Written by Venke Knutson on Thu Mar 02 13:39 Hei Stine!! Så gøy at du er her!! Takk for sist. Alltid koselig når vi er sammen. Gleder meg til neste gang...:)
  Håper du har det bra. Synger du fortsatt?? Stooooooor klem fra "kusine" Venke

 • Written by Kjetil on Thu Mar 02 19:13 Tipper du spiller gitar jeg,,,,

 • Written by Håvard on Thu Mar 02 19:20 Heisann !
  Takk, Venke.. din musikk lyser opp tilværelsen til meg, og jeg er sikkert ikke alene om å ha den følelsen...

 • Written by Don Tuan on Thu Mar 02 23:16 Hallå Venke! digg at du har fått deg blogg,skal ofte innom her å se ;-)
  Fint bilde!Du sitter vel å traller med kaffekoppen!;-)
  Hvis du ikke husker meg,så er jeg han vikaren på Bryn,som spurte deg om du var Venke Knutson på lærerværelset..og så smilte du:)Og så traff jeg den på bussen etterpå!Du er så søt!Håper du har det fint!Savner Bryn-elevene masse,masse!
  Kanskje ikke umulig vi treffes igjen?;-)
  God klem fra Don Tuan

 • Written by Kenneth on Fri Mar 03 21:29 Hei Venke;)

  håper du leser dette:) Du gir veldig mye inspirasjon og vilje til å lage musikk;) Du synger veldig vakkert, kan ikke annet enn å bli glad i deg!!!:) Lurte forresten på om du fikk mailen jeg sendte deg?
  stor klem fra kenneth

 • Written by Venke Knutson on Fri Mar 03 22:10 Heisann Kenneth!
  tusen,tusen takk.Det betyr så utrolig masse å høre gode ord fra dere:)Ja,den har jeg fått!Skal svare deg så fort jeg kan..Er litt kø i innboksen for tiden..
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Venke

 • Written by Øystein on Sat Mar 04 10:51 Hei Venke, må bare si at "Scared" er ei suveren låt. Er ikke så sikker på om naboene mine synes det... Ellers etterlyser jeg svar på konkurransen fra 28.2.

 • Written by Stine J on Sat Mar 04 14:04 jeg har det også fint. gleder meg til neste gang det skal bli hyggelig og trffe deg også. ha en fin helg. kos fra meg

 • Written by Domle on Sat Mar 04 14:11 Hei Venke!
  Let's have a snowball match in this lasts snowing days! =)

 • Written by Øystein on Sat Mar 04 15:59 Hei igjen Venke! Ikke for å mase, men jeg er så spent på svaret på hva du gjorde på det bildet fra 28.2.:-).
  Hilsen Øystein

 • Written by Emilie on Sat Mar 04 22:24 Hei Venke :)
  Hvordan går det med deg? Håper du har det fint. Tenkte jeg skulle fortelle at jeg har hengt opp cd'ene og singlene du har signert over senga, sammen med de Kurt har signert, og det er skikkelig koselig å våkne opp til hver morgen! skal du på konserten som Kurt, Askild Holm, Espen Lind, og Alejandro skal ha i spektrum? Det skal jeg, og jeg gleder meg masse!! Håper jeg kan se deg snart igjen! Stor klem fra Emilie (som var med når du spilte inn "kiss" musikkvideoen)

 • Written by kristine g=) on Mon Mar 06 12:02 utrolig fint bilde venke...du æ kun hærlig du=)

  klem fra kristine=)

 • Written by June on Mon Mar 06 23:59 Hei Venke!
  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Svalbard.. fikk du kortet mitt? jeg var ikke sikker på om jeg skrev riktig adresse for jeg husket ikke helt hvilke tall som kom forran "oslo", men jeg tror det var rett... håper hvertfall det! det er så nydelig der!! til alle som leser dette, REIS TIL SVALBARD!!! VERDENS VAKRESTE STED!!! håper du har det kjempebra, varke Venke!! og håper du fikk en kjempefin tur til fine cannes og til italia!! stor klem fra June=)

 • Written by kristine=) on Tue Mar 07 12:18 hei venke=)

  har du vært inne på sia mi???
  håper du gjør det vis ikke...ble ikke så bra som maria sin men håper du liker min og=)kan du skrive i gjeste boka mi og?ing tvang men=)hehe..

  har skrevet mail til dæ i dag og ble litt mange spørrsmål men..vet du ikke alltid har tid til og svare og det fårstår æ godt.. men æ ved jo du leser de..og det æ nokk egentlig=)

  vel kos dæ masse masse venke og takk for at du æ sååå snill mæ mæ..kan ikke takke dæ nåkk=)

  stooor klem fra kristine som æ vældig glad i dæ=)
  takk for att du æ så

 • Written by kristine=) on Tue Mar 07 12:20 hjelpsom skule det stå=)hehe

 • Written by Cecilie on Tue Mar 07 20:47 Hei...Jeg tror du skriver på en sang, mens du kjeder deg litt...drikker kaffe...og...synger litt for deg selv!

 • Written by Trond on Wed Mar 08 12:28 hei. Jeg tror du sitter å tar bilder av deg selv i tillegg til at du prøver å få frem hvor vakker du er:)

 • Written by silje on Wed Mar 08 13:50 hei:)
  eg har prosjekt om deg på skulen:P
  du e kjempe kul :)....
  klem fra silje:)
  men kan du komme til stryn å ha konsrt? :D

 • Written by Cecilie on Wed Mar 08 15:04 Du oppdager plutselig at en morsom du kjenner kommer inn på kontoret ditt å tar et bilde av deg mens du ler!(nesten)
  PS. når er din neste konsert i Oslo?

 • Written by Maria on Wed Mar 08 17:57 jeg skriver stil om deg på skolen!!:)
  hehe.. D er veldig gøy!!!:D
  [b]Venke Knutson:[/b]
  Hei Maria. Så gøy!! Håper jeg kan lese den en dag...:) Lykke til!!

 • Written by Karen on Thu Mar 09 19:30 jeg gjetter at du gjør ingenting!=)
  det høres virkelig kjekt ut!
  du er kjempesnill Venke! såå gla i deg!
  k9b
  [b]Venke Knutson:[/b]
  Hei min venn. Jeg gjør da alltid noe, jeg...:) Ha,ha. Neida. Svaret kom på neste bilde... Tok bilder av meg selv og sjekket bloggen...:)

 • Written by Cathrine on Fri Mar 10 22:49 Fikk brevet jeg sendte deg i retur i dag! :( Det var dumt. Jaja... :) Ha en god helg!! :)
  [b]Venke Knutson:[/b]
  Hei du,
  Er det sant?? Så stusselig!! Det var jo ikke noe gøy. Har du riktig adresse tror du?? Hvor fikk du den? June sitt kort kom frem. Trenger ikke ta den her kanskje, men.... ;)

 • Written by Hamdi on Sat Mar 11 17:17 vordan man får hjemme side

 • Written by stian on Sat Mar 11 22:13 Kanskje nettopp fisi i setet?
  [b]Venke Knutson:[/b]
  Ha,ha. Herlig. Men svaret kommer på neste bilde... Fiffig?? Det syns jeg...;)

 • Written by June on Sat Mar 11 23:27 Til Hamdi:
  Du kan få gratis hjemmeside på disse sidene:
  -www.piczo.com
  -www.home.no
  -www.freewebs.com
  men hvis du vil ha sånn som denne så kan du gå inn på denne:
  -www.domeneshop.no
  men det koster penger..
  klem fra June=)

 • Written by June on Sun Mar 12 19:00 Hei Venke! I dag har jeg vært å stått på skøyter, og så mens vi sto så spilte de "when the stars go blue". =) og så etterpå så kom det en annen "when the stars go blue", men da var det en mann som sang.. kanskje Ryan Adams? men jeg synes at din og kurt sin er mye finere!! =) håper du har det kjempebra!! stor klem fra June=)

 • Written by Maria on Mon Mar 13 14:56 Broren til Læreren vår var sammen med Tone før :P d var litt kult.. hehe,,
  [b]Venke Knutson:[/b]
  Er det sant?? Så festlig!! Jeg kjenner godt Morten. Jobber på samme skole som han nå...:)

 • Written by Anita Sofie on Mon Mar 13 19:29 Heiisann!!
  Kult med kjendiser som har egne blogg! Hehe...
  Se på hjemmesiden min: www.piczo.com/aniita91 <- Skriv gjerne i gjesteboka da.. =:P hehe!
  Klem Anita!
  PS. Du er kjempe flink til å synge..!

 • Written by Maria on Tue Mar 14 15:30 Hehe ;) joda du skal nok få lese den;).
  Håper e har skrevet d meste(alt) riktig da;)
  ha en nice dag da:P:D

 • Written by kenneth on Tue Mar 14 21:03 Hei!! Venke;) vet at du har mye å gjøre, men lurte på om du har fått tid til å høre på sangen jeg sendte deg?;)
  stor klem fra kenneth

 • Written by Ken on Wed Mar 15 00:07 denne kommer litt seint den, men jeg tror allikevel Venke Knutson kjeder vettet av seg ;)

 • Written by Helene s bjerke on Wed Mar 15 18:29 hei hei Venke jeg er e njente på 12 år som digger musikken din,men jeg klarer ikke å finne teksten til sangen: kiss no sted hvor kan je gfinne tksten til den???? du er bare best til og synge!

 • Written by Heij jeg trenget LITT hjelp! on Wed Mar 15 18:32 hvor finner jeg teksten til sangen kiss? digger deg masse! men kan du ikke komme til trøndelag og synge en gang???? hiksen en jente på 12 år fra trøndelag!

 • Written by Håvard on Wed Mar 15 23:45 www.cordie.com finner du noen av Venke's sanger...

 • Written by June on Thu Mar 16 15:41 På Venke's offisielle fanside finner du alle tekstene hennes.. ;)
  - www.venke.org
  klem fra June

 • Written by Øystein on Mon Mar 20 04:43 Venke, hva gjør for tiden? Vi savner deg.

 • Written by Øystein on Mon Mar 20 04:47 Glemte du.

 • Written by trond on Mon Mar 20 13:55 Hei du! Jeg hadde faren din som musikklærer, det var han jeg lærte å spille gitar av! høhø
  (PS: Fikk aldri til den gitarspillingen da)

 • Written by Knut on Mon Mar 27 13:02 Du tar bilde av dæ sjøl, samtidig som du holder i en kopp kaffe? hehe

 • Written by Ingebrigt on Fri Mar 31 20:01 Du sitter å kjeder deg, derfor bestemmer du deg for å ta et bilde av deg selv og lage en konkuranse...

  hehe, neppe riktig...

 • Written by Ingebrigt on Thu Apr 06 17:49 Kommer det noen nye singler igjen snart?

 • Written by Lina-Marie Barane on Sat Apr 29 10:20 æ har cden din den er drit braæ digge dæ kjempe mye

 • Written by Lina-Marie Barane on Sat Apr 29 10:20 æ har cden din den er drit braæ digge dæ kjempe mye

 • Written by ANITA TOR ENDRESEN LINGA 34ÅR on Mon Dec 04 21:43 JEG SKAL FÅ ENA BEDRE Å SYNGER SAMMEN MED TOR ENDRESEN SOM DET JEG HAR FOTE TOR LOVE Å REISE SAMMEN FØR JEG HAR SUTTER PÅ SKOLEN FOR DE TOR HAR SAGT DET MER Å RESISE JEG VIL REISE MYE SAMMEN DENNE FOR HAR LYST JEG ER FINK TIL DET KJEMPE MYE NÅ VÆRE SÅ LENGER VI KAN OG TOR ENDRESEN ER MIN DU KAN IKKE FÅ HAM LA HAM VÆRE FRED FIR DET ER INNE TIDEN FÅ HAM JEG OG TOR PASSER SAMMEN

 • Written by slupy on Thu Sep 18 06:00 k4JDjJ gki8Tvqq3PngJ02lH

 • Written by Obmknbcq on Sat Sep 27 16:19 It's funny goodluck

 • Written by Mnawjlbv on Sat Sep 27 19:24 It's funny goodluck

 • Written by Dsgbveyn on Sat Sep 27 22:32 Wonderfull great site

 • Written by j24 on Thu Oct 02 23:11 "Caveummk"og "Irccscwu" har sendt inn noen rare linker her? (dato 2. oktober 2008) Har ikke testet de, da det står sexposition og little asian, det bringer visse assosiasjoner som jeg tror ingen vil ha her på siden til Venke? Er det virus, kanskje? Vet ikke, ville bare "advare"... Ellers, håper alle dere trofaste fans har det bra. Er koselig å se hvordan dere bryr dere om hverandre og Venke. Stå på!

 • Written by Ftdtngey on Sat Oct 18 10:10 this is be cool 8) <a href=" ">black adult movies</a> 1693

 • Written by tubes on Wed Dec 31 18:11 Mrs. Beck squirted it all over her body; she took off her bra and rubbed her breasts with his cum. Finally, he stopped <a href=" http://eepath.notlong.com ">hotels with hot tubes</a> =) <a href=" http://nooxoi.notlong.com ">www porno tube con</a>

Legg igjen en kommentar